Lägler

laegler.hu > Lägler

A német gyártó, a
LÄGLER és ami mögötte van

A LÄGLER már 50 éve formálja és reformálja a padlócsiszolási technikákat, főként a fejlesztések és gépi megmunkálás területén. A technológiai előny, ami az összehasonlíthatatlan csiszolási minőséget garantálja, a sok éves tapasztalaton alapul. Erős, jó minőségű anyagok, egy stabil design és alacsony kopású alkatrészek garantálják a több évtizedes, akár 20-30 év használat utáni magas minőséget (a kapacitás terhelésétől függően), ami valljuk be nem túl gyakori.

Legendás technológia! A HUMMEL övcsiszológép a világ legismertebb padlócsiszológépe, több ezer felhasználóval a világon. A kiforrott, hosszú élettartamú technológia a tökéletes csiszolási minőség és a hatalmas gépteljesítmény miatt már évtizedek óta a padlócsiszolás első számú szakértője. Az agresszív csiszolódob, a háromfokozatú dobnyomás-szabályozás és az integrált, automatikusan szabályozott készülék kombinációja gyors munkát és optimális csiszolási minőséget garantál.

Prémium csiszolási technológia már több mint 50 éve

A világ legjobb padlócsiszológépei Németországból

PST TréningekMár Magyarországon is! Részletek ITT!

LÄGLER csiszológépek

Hogyan jött létre a márka és mi a sok éves siker titka? Egy kis történelem...

1956 - A gyár alapítása

A céget Frauenzimmernben / Németországban alapította Eugen Lägler feleségével, Gerdával. Az első csiszológépét ELF-nek nevezi el, egyszerűen az "Eugen Lägler Frauenzimmern" első betűit használja. Az ELF 1 hengercsiszológép és az ELF 3 peremcsiszológép az első olyan gép, amelyet a sváb feltaláló gyárt, akik forradalmasították a padlócsiszolást.

1964 - Európai terjeszkedés

8 évvel az alapítást követően, Eugen Lägler kifejlesztette és megépítette a RASANT csiszológépet, elsősorban az osztrák piacra szánta, ahol leginkább kisebb hengercsiszológépeket preferáltak a felhasználók.

1969 - Versenytársak

A legendás HUMMEL® csiszológép kifeljlesztésével Eugen Lägler minden tekintetben új szabványokat állít fel. A gép egyediségét és minőségét gyakran másolták, de soha nem egyezett az eredetivel. Folyamatosan optimalizált, még ma is a legmodernebb technológiát képviseli.

1974-1984 - Új modellek

1974-ben a RANDMEISTER peremcsiszológép ("élmester") bevezetésre kerül a piacon. 1981-ben az ELAN perem- és lépcsőcsiszológépe - szélek és fa lépcsőházak csiszolására kifejlesztve - a RANDMEISTER könnyű alternatívájaként kerül bevezetésre. 1984-ben Lägler kifejleszti a centrifugális csiszolórendszert, mely a PROFIT / ELF 200 hengercsiszoló gépek sikeréhez vezet.

1993 - TRIO megjelenése

A LÄGLER meglepte a fióktelepet a TRIO-val, a háromlemezes csiszológéppel. Az integrált, érzékelő által felügyelt porelszívó funkcióval, ez az első padlócsiszológép ami megkapta a "Wood wooders test" jóváhagyási jelet a német faipari szakszervezettől (Holz Berufsgenossenschaft) és szinte pormentesen működik.

2001 - 2005 - Fejlesztések és új modellek

A FLIP perem- és sarokcsiszológép fejlesztése és piaci bevezetése. Üvegszál erősítésű műanyagból készült, egy új generációs csiszológép. A gyár a SINGLE egylemezes csiszológépet fejleszti közbenső csiszolásra és aljzat előkészítéshez. A LÄGLER® meghatározza a jövő útját a cég telephelyeinek bővítésével. Új SINGLE modellek. A FLIP perem- és sarokcsiszológép a német faipari szakszervezettől (Holz Berufs-genossenschaft) „faanyag-teszt” jóváhagyási jelet kap, így ez az első élcsiszológép a világon ami szinte pormentes.

2009 - PST Tréningek

Innovatív képzési koncepció bevezetése A professzionális csiszolás-technológia, azaz a PST. A Professional-Sanding-Training szeminárium-sorozatra adott visszajelzések nagyon magas érdeklődést mutattak a kezdetektől.

2012 - HUMMEL siker

A HUMMEL csiszológép a német faipari szakszervezetektől (Holz Berufsgenossenschaft) megkapja a "faanyag-teszt" jóváhagyási jelet. A kibocsátott porszint 1 mg / m³ alatt van.